Om Oss

Vi erbjuder företag och privatpersoner kvalitativa helhetslösningar – allt från material och installation till service och underhåll – inom portar, dockningssystem, värme och vatten.

Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta den bästa lösningen för dig eller din verksamhet.

EKLUNDS MONTAGE:
Sedan mer än 20 år tillhör EKLUNDS Montage de ledande inom installation och service av portar och dockningssystem. Vi utför installationer och förebyggande underhåll för alla typer av företag, från små företag med några få portar eller dockningssystem till stora anläggningar med dygnet runt-drift. Vi hjälper dig med konsultation och teknisk rådgivning. Vi är din servicepartner för alla dina behov.

EKLUNDS VVS:
Vi erbjuder allt från produkter och rådgivning till service och underhåll. Vi är återförsäljare och leverantörer av branschens bästa och största varumärken. Vi erbjuder kvalitet och trygghet och är en pålitlig och effektiv partner inom värme- och VVS-lösningar. Vi tar ansvar från början till slut i de projekt vi anlitas till.

EKLUNDS EQUIPMENT:
Försäljning av produkter och tillbehör inom våra produktområden Montage resp VVS hanteras av vårt försäljningsbolag EKLUNDS Equipment. EKLUNDS Equipment är ett biföretag till EKLUNDS Montage & VVS AB (hemsida www.eklundsequipment.se). Genom EKLUNDS Equipment erbjuder vi våra kunder noga utvalda produkter av hög kvalitet.

Affärsidé

Vår ambition är att erbjuda våra kunder noga utvalda produkter av hög kvalitet. Sortimentet och Tjänster ska utökas ständigt. Kundernas förtroende är vår utgångspunkt. Vi ska erbjuda den mest kostnadseffektiva lösningen för varje kund. Vi skall kännetecknas av hög tillgänglighet, god tillförlitlighet och bred kompetens.
Värdegrunder

Miljö & Kvalitet

Kvalitetsarbetet ska präglas av öppenhet och trovärdighet mot medarbetare, kunder, samhälle och media. Vi ska vara lyhörda för kundernas, medarbetarnas och ägarnas krav och förväntningar. Vi ska ha förmåga och vilja att snabbt förändra oss. Vi ska ställa krav på våra leverantörer och partners och välja de som förstår, respekterar och har förmåga att leverera rätt kvalitet. Vi ska värna om miljön och sätta människors hälsa och säkerhet i centrum. Vår långsiktiga framgång beror på vår förmåga att skapa värden för våra kunder.
Karriär

Jobba hos oss!

Är du kundfokuserad och vill växa med en stark organisation, med stora möjligheter till utbildning och omväxlande arbetsuppgifter?

Anmäl ditt intresse redan idag!

Samarbetspartners

Vi samarbetar med Europas ledande varumärken. Vi hjälper Er att hitta en lösning som passar Ert behov – vare sig du är Företagskund eller Konsument. Det har vi gjort i 20år.

Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer!     Till Kontaktsidan